Behandelingen bij Dierenkliniek Barendrecht

Bij Dierenkliniek Barendrecht staat de zorg voor uw hond, kat,konijn of knaagdier centraal.        Wij zullen er alles aan doen om het bezoek en de behandeling zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Een persoonlijke benadering is daarbij essentieel. Wij verrichten in de kliniek een groot aantal (para-)medische behandelingen en verkopen dieetvoer.

Ons team verleent eerstelijns zorg en verwijst u door naar een specialist als dat nodig is.

Behandelingen bij Dierenkliniek Barendrecht

Bij Dierenkliniek Barendrecht staat de zorg voor uw hond, kat,konijn of knaagdier centraal.     

Wij zullen er alles aan doen om het bezoek en de behandeling zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Een persoonlijke benadering is daarbij essentieel. Wij verrichten in de kliniek een groot aantal (para-)medische behandelingen en verkopen dieetvoer.

Ons team verleent eerstelijns zorg en verwijst u door naar een specialist als dat nodig is.

Een gezond dier is een gelukkig dier

In onze dierenkliniek behandelen wij gezelschapsdieren voor zeer uiteenlopende problemen maar doen we uiteraard ook veel aan preventieve zorg.

U kunt bij ons terecht voor:

-vaccinaties + gezondheidscheck

-bloed - en urine onderzoek

-röntgen en echo

-castraties/sterilisaties

-tandheelkunde

-chirurgie

 

Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan medicijnen en verkopen wij diverse produkten die uw huisdier preventief beschermen tegen vlooien, teken en wormen.Ook kunt u bij ons terecht voor dieet voer.

 

Vaccinaties

Om uw dier gezond te houden is preventief handelen essentieel. Periodiek vaccineren is van levensbelang om infectieziekten te voorkomen. Voor hond, kat of knaagdier hebben wij specifieke vaccinatiecocktails. Vaak is een jaarlijkse vaccinatie noodzakelijk, maar soms werkt een vaccin wel 3 jaar. We vertellen u graag meer over de specifieke behoeften van uw huisdier.