Het maken van een afspraak

Wij zijn op werkdagen van ’s ochtends 08:00 uur tot ’s avonds 19:00 uur telefonisch bereikbaar op 0180-612685 voor het maken van een afspraak.
Wij werken alleen volgens afspraak.
U kunt ook online een afspraak maken, voor nagels knippen, enten en hechtingen verwijderen/wondcontrole, door HIER te klikken.

Voor spoedafspraken gelden afwijkende tarieven.

Uw afspraak afzeggen
Mocht uw afspraak niet kunnen doorgaan, gelieve dit dan 24 uur van tevoren door te geven. Voor uw afspraak is tijd van een dierenarts gereserveerd, en dat brengt uiteraard kosten met zich mee.
Voor een niet of niet tijdig geannuleerde afspraak zijn wij genoodzaakt u, afhankelijk van de aard van de afspraak, ten minste € 25,- in rekening te brengen.
Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

In de kliniek
Bij binnenkomst verzoeken wij u zich aan de balie te melden.
Honden dienen aangelijnd te zijn en katten in een kattenmand vervoerd te worden.
Dieren waarvan bekend is dat ze agressief kunnen reageren dienen een muilkorf of snuitband te dragen.
Het betreden van, en verblijf in ons pand, is voor u en uw huisdier voor eigen risico.
In geval van vermoedelijk besmettelijke ziekten (bijv. Kennelhoest) dient u uw huisdier apart te houden van andere dieren om zo besmetting te voorkomen.

Soms is het noodzakelijk voor de behandeling dat uw huisdier meerdere keren op controle komt. Aangezien deze herhalingsconsulten tijd kosten, zijn deze niet kosteloos. Hiervoor geldt natuurlijk wel een aangepast tarief.

Wilt u een dieetvoeder aanschaffen dat niet standaard tot ons assortiment behoort, dan is dat mogelijk indien u de gehele “verpakkingseenheid” tegelijk koopt.

Afrekenen
Behandelingen, visites, medicijnen en voeding moeten altijd contant of per pin afgerekend worden.
Als uw huisdier verzekerd is, dan dient u de eventuele vergoedingen zelf af te handelen met uw verzekering.